Sjekke passordsikkerhet

Kontoene dine er mer utsatt hvis de har same eller svake passord (for eksempel qwerty, 12345) eller passord basert på informasjon som enkelt kan gjettes eller fås tak i (for eksempel navnene til slektninger eller fødselsdato).

Med Kaspersky Password Manager kan du raskt finne ut hvor sterke passordene dine er, og om samme passord er brukt for flere kontoer.

Kaspersky Password Manager kan forbedre sikkerheten ved å sjekke om passordene dine har blitt hacket eller lekket.

Programmet bruker Secure Hash Algorithm 256 (SHA-256) for å sjekke etter kompromitterte passord. Programmet genererer SHA-256-meldingssammendrag fra hvert passord i hvelvet ditt og sammenlikner dem med SHA-256-meldinger fra en database med kompromitterte passord. Hvis SHA-256-meldingene matcher, vil programmet advare deg om at passordet ditt er kompromittert og at du bør endre det.

Vise/skjule informasjon om passordsikkerhet

Kaspersky Password Manager kontrollerer følgende for hver konto som er lagret for et nettsted eller et program:

Du kan gå til et nettsted som har en konto med et duplikat eller kompromittert passord ved å klikke på Endre passord.

Når du skriver inn et passord i et registreringsskjema på nettet, viser utvidelsen for Kaspersky Password Manager et kort med anbefalinger om hvordan du oppretter et sterkt passord, og informasjon om styrken på passordet du skriver inn.

Se også

Generer et sterkt passord